Növényi táplálékkiegészítők

Petrezselyem gyökér por (Petroselinum)

0 out of 5
(0)
SKU: N/A
A petrezselymet főleg főzéshez használjuk de sokan nem kedvelik az íze végett, viszont a benne lévő vitaminok ásványi anyagok fontosak a szervezet táplálása.
Ezért a por alakban könnyedén pótolhatjuk.
Hatóanyagai: illóolajok, karotinok, És vitaminok (C-E vitamin), Gyomorerősítő, vesetisztító, szív és érrendszeri gyengeségbe szenvedőknek is jó hatással van.
TovábbCompare

Sárgarépa por (Daucus carota)

0 out of 5
(0)
SKU: N/A
A sárgarépát  főleg  a és b karotin  miatt fogyasszuk amit részben a szervezet átalakítja A-vitaminná.
TovábbCompare

Petrezselyem gyökér por (Petroselinum)

0 out of 5
(0)
A petrezselymet főleg főzéshez használjuk de sokan nem kedvelik az íze végett, viszont a benne lévő vitaminok ásványi anyagok fontosak a szervezet táplálása.
Ezért a por alakban könnyedén pótolhatjuk.
Hatóanyagai: illóolajok, karotinok, És vitaminok (C-E vitamin), Gyomorerősítő, vesetisztító, szív és érrendszeri gyengeségbe szenvedőknek is jó hatással van.
SKU: N/A

Sárgarépa por (Daucus carota)

0 out of 5
(0)
A sárgarépát  főleg  a és b karotin  miatt fogyasszuk amit részben a szervezet átalakítja A-vitaminná.
SKU: N/A

Petrezselyem gyökér por (Petroselinum)

0 out of 5
(0)
A petrezselymet főleg főzéshez használjuk de sokan nem kedvelik az íze végett, viszont a benne lévő vitaminok ásványi anyagok fontosak a szervezet táplálása.
Ezért a por alakban könnyedén pótolhatjuk.
Hatóanyagai: illóolajok, karotinok, És vitaminok (C-E vitamin), Gyomorerősítő, vesetisztító, szív és érrendszeri gyengeségbe szenvedőknek is jó hatással van.

Sárgarépa por (Daucus carota)

0 out of 5
(0)
A sárgarépát  főleg  a és b karotin  miatt fogyasszuk amit részben a szervezet átalakítja A-vitaminná.

Petrezselyem gyökér por (Petroselinum)

0 out of 5
(0)
A petrezselymet főleg főzéshez használjuk de sokan nem kedvelik az íze végett, viszont a benne lévő vitaminok ásványi anyagok fontosak a szervezet táplálása.
Ezért a por alakban könnyedén pótolhatjuk.
Hatóanyagai: illóolajok, karotinok, És vitaminok (C-E vitamin), Gyomorerősítő, vesetisztító, szív és érrendszeri gyengeségbe szenvedőknek is jó hatással van.

Sárgarépa por (Daucus carota)

0 out of 5
(0)
A sárgarépát  főleg  a és b karotin  miatt fogyasszuk amit részben a szervezet átalakítja A-vitaminná.

Összesen 2 találat