Description
Felhasználási javaslat:
- Vaníliás kalács: hagyjuk el a kakaót, tegyünk a tésztába egy nagy csipet vanília őrleményt vagy egy vaníliarúd kikapart magját.
- Narancsos-mazsolás kalács: a bekerülő narancslébe előzőleg áztassunk annyi mazsolát, amit épp ellep, majd ez is menjen a tésztába
- Változatos formában elkészíthető, a címkefotón látható kalács nagyobb méretű(23×13,5x15cm) szilikon kuglóf formában a tasak hátoldalán lévő recept alapján, kakaós-narancsos ízben készült.
Összetevők:
Mindig aktuális összetevőket, tápértéket tartalmazó információs lapot jpg formátumban találod baloldalt a termékkép alatt.
A termékeben megtalálható többek között aranylenmag liszt, kókuszliszt, konjak liszt, útifú maghéj, útifű maghéj liszt, bambuszrost, tápióka keményítő, amelyek együttesen segítik a kiegyensúlyozott energiaellátást.
A lisztkeverékben megfelelő arányban megtalálható növényi rost a bambusz rost mely térfogatnövelő hatása révén képes lággyá, omlóssá varázsolni a tésztát, valamint a kész sütemény tartósan friss hatású lesz tőle, azaz másnap sem lesz száraz, mint ez egyéb gluténmentes tésztákra jellemző lehet.
Kiemelendő élettani hatással bír egyik fontos alkotóelem a magas tápanyag- és rosttartalmú, esszenciális zsírsavban gazdag aranylenmag liszt.
A PaleoLét lisztkeverékek megoldást jelentenek arra az időszakra, míg a szervezet emésztőrendszert érintő felbomlott egyensúlya nem rendeződik. Az egynsúly helyreállításához fontos a paleolit életmód betartása és ezzel párhuzamosan az emésztőrendszeri regeneráció. Akinél hasi panaszt okoznak a rostok vagy a keményítő, szintén fektessen kiemelt hangsúlyt az emésztőrendszeri regenerációra, melyhez a Herbaferm csepp és a Prefer kapszula jó választás lehet.