Gyógynövény szakáruház

Éléskamra Vegán Lángos és Fánk 500g gluténmentes lisztkeverék

Egységár:

2.151Ft

1 in stock

Fedezd fel az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeverékét, a tökéletes választást, ha hagyományos ízű, könnyen elkészíthető és ízletes finomságra vágysz. Ez a lisztkeverék garantáltan a nyár sláger terméke lesz, és ráadásul teljesen adalékanyag mentes.

Cikkszám: pc_5999887064159 Kategória:

Additional information

Weight0.5 kg
Mennyiségi egység

db

Márka

Éléskamra

Description

Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeveréke a hagyományos ízek szerelmeseinek készült, akik azonban szeretnének egy egészséges életmódot fenntartani, és elkerülni a gluténtartalmú ételeket. Ezt a lisztkeveréket gondosan összeállították, hogy megfeleljen a vegán és gluténmentes étrendet követőknek is.

Az elkészítése rendkívül egyszerű, így akár a konyhai kezdők is könnyedén megbirkózhatnak vele.

Az Éléskamra Vegán Lángos és Fánk Gluténmentes lisztkeveréke kiváló választás azok számára, akik ételallergiával vagy érzékenységgel küzdenek, vagy egyszerűen csak szeretnék elkerülni a glutént és az adalékanyagokat az étrendjükből. Mindeközben a hagyományos ízvilág és a könnyű elkészítés élményét kínálja. Próbáld ki ezt a terméket, és garantáltan a kedvenceddé válik.

A végeredmény puha, légies textúrájú lángosokat vagy fánkokat eredményez, amelyek garantáltan elcsábítják a családod és barátaid ízlelőbimbóit.

Összetevők: tápióka keményítő, kölesliszt, barna rizsliszt, cirok liszt, útifű maghéj liszt, sütőpor, bambuszrost liszt

Kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz.

ELKÉSZÍTÉS

Elkészítési javaslat 4 db normál méretű lángoshoz:

mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml friss vagy 100%-os citromlevet, 5 g sót, 250 ml langyos vizet, 4 g gluténmentes porélesztőt. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 30 percet letakart tálban, ez alatt szépen megkel. Olajozott kézzel, olajozott nyújtólapon a 4 részre szedett tésztából igazgass el kedved szerinti méretű és vastagságú lángosokat (utóbbi ideálisan fél cm a közepén, 1 cm a szélén). Hagyd itt a pulton 20 percet újrakelni. Közepesen forró, legalább 2 ujjnyi magas zsiradékban süsd készre a lángosokat oldalanént kb. 3 perc alatt. Csepegtesd le, majd a kívánt feltéttel fogyaszd.

Elkészítési javaslat kb. 15-17 db normál méretű fánkhoz:

mérj ki 250 g lisztkeveréket, adj hozzá 10 ml friss vagy 100%-os citromlevet, 50 g édesítőt, 230 ml langyos (növényi) tejet, 20 g kókuszzsírt vagy egyéb zsiradékot, 4 g gluténmentes porélesztőt. Keverd el, majd sűrűsödés után enyhén lisztes felületen gyúrd át. Hagyd pihenni 30 percet letakart tálban, ez alatt szépen megkel. Lisztezett nyújtólapon az 1 cm vastagra nyújtott tésztából szaggass 5-6 cm átmérőjű fánkokat, takard le, hogy ne száradjon ki és hagyd itt a pulton 20 percet újrakelni. Közepesen forró, legalább 3 ujjnyi magas zsiradékban süsd készre a fánkokat oldalanként kb. 2 perc alatt. Csepegtesd le, majd fogyaszd el.

Elkészítés élesztő nélkül:

A hozzávalókat keverd össze, hagyd ki az élesztőt, 15 perc pihentetés után süsd meg a lángost, vagy a fánkot.

Energia kJ1445,6 kJ
Energia Kcal345 Kcal
Zsír1,1
amelyből telített zsírsavak0,2
Szénhidrát69,9
ebből polipok0
amelyből cukrok0
Fehérje5,2
0
Rost9,5

Additional information

Weight0.5 kg
Mennyiségi egység

db

Márka

Éléskamra

Kapcsodó termékek