Description
Szeretnél egy olyan muffin lisztkeveréket, ami magasabb fehérjetartalmú, és magaddal viheted bárhova?
Süss 12 db muffint a lisztkeverékünk segítségével, ízesítsd kedved szerint és élvezd a gluténmentes, paleos, magas fehérjetartalmú, muffint büntetlenül.
Kinek ajánljuk?
- Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
- Edzés utáni sütinek
Szénhidrátban szegény, csábítóan puha muffin.
Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.
Pontosan mit tartalmaz a Natúr Proffin lisztkeverék?
Összetevők: tápióka keményítő, kókuszliszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, bambuszrost liszt, Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), útifűmaghéj liszt, arany lenmagliszt
Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar lisztkeverék.
Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allergén anyagok vastagon szedve.
Tojásérzékenység esetén nem ajánljuk, mivel a termék tojás fehérje port tartalmaz.
ALAPRECEPT
Hozzávalók:
- 1 csomag Éléskamra Natúr Piskóta és Muffin Gluténmentes Lisztkeverék
- 3 db M-es tojás
- 80 g édesítőszer (4x édesből kb 20 grammot)
- 70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, – amit szeretsz vagy használsz
- 130 ml növényi tej
- 50 g kókusz zsír
Egy csomag Éléskamra Natúr Proffin magas fehérjetartalmú muffin lisztkeverékből 12 darab Muffin készíthető.
Elkészítési javaslat:
Elkészítési javaslat: egy tálban keverj el 3 db M-es tojást, 80 g édesítőszert (4x édesből kb 20 grammot), 70 g növényi joghurtot/ tejszínt/ kókuszkrémet, – amit szeretsz vagy használsz, és 130 ml növényi tejet. Szórd rá a muffin keveréket és önts rá 50 g lágy kókuszzsírt. Alaposan keverd el, kb. 5 perc alatt be fog sűrűsödni egy habos, krémes tésztává. Szilikonos muffin formába adagold szét 3/4-ig töltve.
Süsd készre 190 fokon alsó- felső fokozaton kb 25-27 perc alatt. Formából kivéve hűtsd ki. Tárold jól záródó fedeles dobozban.
Garantáltan gluténmentes műhelyben csomagolva.
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Energia kJ | 1349,82 kJ |
Energia Kcal | 323,76 Kcal |
Zsír | 3,32 |
amelyből telített zsírsavak | 2,79 |
Szénhidrát | 44,47 |
ebből polipok | 0 |
amelyből cukrok | 1,68 |
Fehérje | 12,01 |
Só | 0,45 |
Rost | 24,45 |